Bestellen

  Je bent nu hier!
 • Home
 • Bestellen

Heeft u een vraag?

  Bestellen

  We ontvangen regelmatig het verzoek om een bestelling klaar te zetten voor een klant. Het is natuurlijk geweldig dat u de tuin aanpakt en graag onze planten wilt gebruiken! Helaas is het voor ons niet haalbaar om bestellingen (buiten de bestellingen in de webshop) voor u klaar te zetten. We leggen graag uit waarom.

  In de praktijk is meermaals gebleken dat het bijeenpakken van planten een tijdrovende klus is. Bijvoorbeeld doordat een plant in twee verschillende potmaten en dus in verschillende prijzen beschikbaar is. Soms hebben we een soort niet en dan weten we niet of het alternatief gelijk moet zijn aan de kleur, of liever gelijk aan de hoogte of de bloeiperiode. We moeten er het hele terrein voor over omdat we niet in een computersysteem hebben staan wat onze voorraad is, en uiteindelijk wordt er dan soms toch nog wat omgeruild of geannuleerd door de klant. Daarbij hebben we het ondertussen echt héél druk met water geven, planten op tafels zetten, klanten helpen op het groencentrum, planten prijzen, onkruid verwijderen, bestellingen opmaken voor onze kwekers, zelf planten kweken, mailtjes en telefoontjes beantwoorden, het hoofd koel enzovoorts.  

  Daarom hebben we besloten: wat men via de webshop bestelt dat pakken we bijeen en anders nodigen we u graag uit om zelf planten bij elkaar te zoeken op ons groencentrum.

  Dat is ook nog eens heel leuk om te doen horen we van klanten!

  Als er dan een soort niet voorradig is die u wel graag wilt hebben, kunt u dit bij de kassa aangeven en dan bestellen we die voor u. Wanneer uw bestelling binnenkomt krijgt u bericht. Dat dat kan soms best wel even duren, van twee tot in uitzonderlijke gevallen acht weken. Dat is afhankelijk van het seizoen, dus hoe frequent er bestelt wordt.