Tuinaanleg

  Je bent nu hier!
 • Home
 • Tuinaanleg

Onze hoveniersdiensten

Heeft u een vraag?

  Tuinaanleg

  Na het ontwerpen van de tuin is het tijd om uw tuin aan te gaan leggen. Dit gebeurd uiteraard zeer vakkundig en geheel volgens plan en tekening. De kwaliteit van het af te leveren werk en de communicatie met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u na de aanleg optimaal van uw tuin kunt genieten. En indien gewenst kunnen wij na het aanleggen ook het onderhoud voor u verzorgen zodat u helemaal zorgeloos kunt genieten.

  De werkwijze van aanleggen van uw tuin wordt door een aantal factoren bepaald o.a.; het ontwerp, de ondergrond, de bereikbaarheid van uw tuin met machines of kruiwagens, de materialen en de producten. Aan de hand van deze factoren maakt Holsto tuinen een plan van aanpak en plannen wij met u de startdatum.

  Wij werken met kwalitatief goede materialen én gereedschappen, zodat u een duurzame tuin krijgt waar u nog heel lang van kunt genieten. Tevens kunnen wij na het aanleggen van uw nieuwe tuin het onderhoud ervan verzorgen. Dan bent u verzekerd van een optimale tuin.