Tuinontwerp

  Je bent nu hier!
 • Home
 • Tuinontwerp

Onze hoveniersdiensten

Heeft u een vraag?

  Tuinontwerp

  Het aanleggen of verbeteren van een tuin begint bij het ontwerp. Of nog beter gezegd: bij uw ideeën en wensen die samen met onze vakkennis omgezet worden in een ontwerp. Wij helpen u met het ontdekken en opstellen van die wensen, door onze inzichten en ervaringen erbij te betrekken.

  Hierbij wordt er rekening gehouden met vele aspecten die invloed hebben op het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan het uitzicht op de tuin vanuit het huis. Het is prettig om vanuit het huis een mooi overzicht op de tuin te hebben. Een ander belangrijk punt is misschien wel de inkijk vanaf de straat beperken door bijvoorbeeld een haag of een solitaire boom te plaatsen. Maar ook praktische zaken zoals waar de vuilcontainers geplaatst worden, en het beperken van inkijk vanaf de straat door bijvoorbeeld een haag of een solitaire boom te plaatsen.

  Zoals u ziet zijn er tal van factoren bepalend voor het uiteindelijke ontwerp, en begint het bij úw ideeën en wensen. Indien u meer informatie wilt hebben over het ontwerpen van uw tuin neemt u dan gerust contact met ons op.